2019. godina – deseta godina našeg boravka u vašoj zemlji i prekrasnom gradu Splitu. Tijekom tog vremena obučili smo 141 učenika, od kojih 15 su dostigli stupanj B2, i pripremili se za međunarodno testiranje u okviru “Test of Russian as a Foreign Language” (TORFL).

U listopadu 2018. godine učenici studija sudjelovali su u sklopu manifestacije Ruska jesen, koja se održala u Muzeju grada Splita, gdje su sa zadovoljstvom izveli ulomke iz pripovijesti Puškina.

Našem studiju uručili su priručnike od fonda „Ruski mir“ tako da smo učenike mogli nagraditi i knjigama kako bi i kod kuće mogli čitati na ruskom.

Prvi naš učenik koji je postao vodičem s licencom za vođenje na ruskom, pokazao nam je Split s prekrasnim komentarima na slobodnom ruskom jeziku. Bravo Mate!

U ožujku smo nastupali u sklopu međunarodnog programa FantaSTikon??? na splitskom sveučilištu prezentacijama na temu: „Fantastični ruski iz fantastične Rusije“ i „Naš svemir, moj Bajkanar“. Hvala svima koji su sudjelovali!

Posljednje događanje – obljetnica studija u restoranu More. U program je bila uključena pizza od domaćina restorana, zabavno-poučni kviz koji smo pripremili mi profesori, jubilarna torta od naših učenika za deset godina studija Stil, i naravno, gosti! Hvala svima!