Studij “STIL” je naš imidž i naš stil komunikacije! U ovoj smo godini predavali opći ruski jezik i jezik financijske prepiske, te čitali prozu uvijek aktualnog Puškina. 

Otvorili smo novu grupu za početnike. Prisustvovali izvedbi “Ruska emigracija u Hrvatskoj”. Razgledavali fotografije iz obiteljskih arhiva. Ponosimo se našim slavnim pretcima. 

Nova grupa A1, 2018-2018

Posjetili smo Zagreb. Sudjelovali na konferenciji predavača ruskog jezika u Hrvatskoj na koju nas je pozvala predstavnica Ruske suradnje Natalija Jakimčuk. Saslušali smo govor konzula Ruske Federacije A.C. Azimova o perspektivi ruskog jezika, kulturi i biznisu. Zahvaljujemo kolegima iz Moskve i Sankt-Peterburga, Zagreba, Pule i Zadra na mogućnosti razgovora na profesionalnoj razini. 

Govor veleposlanika Ruske Federacije u Hrvatskoj, gospodina A. C. Azimova, na konferenciji predavača ruskog jezika u Zagrebu

Kraj akademske godine obilježili smo 29. svibnja. Odlično! Posebne čestitke upućujemo studentima Pravnog fakulteta na završenom B1 stupnju tijekom trogodišnjeg pohađanja tečaja. 

Posebne čestitke studentima Pravnog fakulteta: B1 za tri godine!

I tako, još je jedna akademska godina iza nas. Hvala svima onima koji su bili s nama! A mi smo spremni za novu akademsku godinu 2018-2019. 

Završetak još jedne akademske sezone u studiju “STIL”

Dobrodošli!